O nama

"Dobrodošli u našu oazu gastronomije, gde ćete osetiti spoj tradicije i modernosti u svakom zalogaju"

Restoran SAZ

Želimo vam lepo i ugodno Vreme uz našu hranu

25+ godina postojanja

Ukus koji traje

Izvanredna hrana, nezaboravno iskustvo - Restoran SAZ

Uvek sveže

Naš restoran SAZ vam garantuje svežinu svakog sastojka, jer verujemo da kvalitet počinje sa svežim namirnicama

Iskusno osoblje

Naše stručno osoblje je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i upotpuni vaše iskustvo u restoranu SAZ sa svojim bogatim iskustvom i ljubaznošću.

Hrana za sve

U restoranu SAZ smo posvećeni tome da pružimo zadovoljstvo svim našim gostima, bez obzira na njihove prehrambene preferencije.

Saz Specijaliteti

Naš restoran se ponosi svojim jedinstvenim SAZ specijalitetima - autentičnim jelima koja odražavaju bogatu kulinarsku tradiciju.

Play Video
Vikend popusti

Svakog vikenda - Novi popust

Uživajte u dodatnim povlasticama svakog vikenda! U restoranu SAZ donosimo vam uzbudljive vikend popuste kako biste iskusili još veće zadovoljstvo dok uživate u našim ukusnim specijalitetima. Svake nedelje donosimo nove i primamljive ponude, tako da vam uvek pružamo razlog da posetite naš restoran i razmazite sebe i svoje najdraže.

Naše recenzije

Verujte našim gostima

Kad čovek poželi da sa porodicom provede momente koji se pamte , kad tražite više od restorana onda je ovo pravo mesto ...usluga, hrana, ambijent sve je cista desetka 👌👌👌👌👌

Albin Skrijelj

Vrhunska hrana, vrhunski ambijent, usluga na najvisem nivou i dobri ljudi vlasnici koji su uvek tu da vam dodatno budu na usluzi. I ako retko prolazimo kroz Novi pazar kad god sam u blizini sa porodicom ne propustam da posetim sada vec kultno mesto za nas. Nebojsa Pozarevac.

Nebojsa Milovanovic

Kada sam prolazi putem Tutin Novi Pazar,opčinjen lepotama Peteri,slučajno sam skrenuo u restoranu,ja sam oduševljen kako hranom tako i osobljem,naročito gazdom koji je lično i personalno svratio da se pozdravi.Rizik za ponavljanje 100%

Izderić Igor

    Istaknuti partneri

    Prijatelji i Partneri